La telaraña…

Un atardecer de viento sur en Sopelana (Vizcaya). Al lado de una gran playa (abarrotada de surferos y no surferos), me encontré con otra playa más pequeña llena de latas, papeles, suciedad, pero con una belleza inusual que no tenía la grande.
Aguantando el equilibrio encima unas pequeñas rocas y esperando esas líneas y sus dibujos… una telaraña.
Polarizador al máximo y (a cambio) degradado de un paso para compensar las altas luces y el mar.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

7 respuestas a La telaraña…

 1. vilu dijo:

  Uff !!! es nota força la diferencia de qualitat de veure-la a FN i al teu blog. Al blog quan l’amplies es veu justeta.

 2. Pere Soler dijo:

  Impressionant punt de vista, vaig estar-hi allà sota i es difícil, les condicions de llum i l’onatge fan que tingui uns forts contrasts i dificultat, cosa que tu has resolt de meravella, per cert, compta on deixes el cotxe…al «gran»parking» de dalt, varen «obrir-ne» dos en el ratet que hi vàrem estar…Salut!!

 3. Jep Flaqué dijo:

  Hola vilu! Doncs precisament a mi m´agrada més la foto del blog, ja que a FN perd una mica d´enfoc (digital). Els colors també els veig iguals.En fi… en cap lloc com a casa ;)Gràcies per passar.

 4. Hilda R.B dijo:

  Beautiful image. Great job.

 5. Gorka Lopez dijo:

  Bones Jep, m’agrada molt com has cuidat la composició, els elements estan molt ben equilibrats i les línies del tornar de l’aigua guien molt bé la mirada. L’especie d’alo que es veu a la part superior esquerra es l’únic detall que polira. La resta un 10!Salutacions, Gorka.

 6. Vaig estar a Azcorri, una làstima no coincidir amb tu.Bonica imatge,bon ull,com sempre, els dibuixos que fa l’aguia,m’embruixen.Salutacions,Jep.

 7. Jep Flaqué dijo:

  Hola Gorka, aquest alo és degut a que la zona màxima del polaritzador és precisament la central i per això deixa zones amb més llum per les cantonades. Ho vaig corretgir col.locant un degradat +1 una mica inclinat. Tampoc és que em molesti excessivament ( ho podia corretgir en PS) … a canvi vaig aconseguir el color del cel que m’agradava. Esther a veure si coincidim aviat encara que sigui a les platges del Nord.Gràcies per passar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *